Σχετικά με εμάς

Η Νηρηίδα Ευδώρα ήταν στη μυθολογία μία θαλάσσια νύμφη ξακουστή για τα πλούσια δώρα της.


Καλώς ήρθατε στο Eudora!


Είμαι η Ευδώρα Πούλη και το self-care είναι για εμένα εδώ και πολλά χρόνια μια μορφή ψυχοθεραπείας. Είναι ο τρόπος μου κάθε πρωί που ξυπνάω και κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ να δώσω το παρών στον ίδιο μου τον εαυτό, να ακούσω τις σκέψεις μου, να με φροντίσω.
Πάντα αναζητούσα προϊόντα όχι μόνο ποιοτικά και αποτελεσματικά, αλλά που επιπλέον να με κάνουν να νιώθω όμορφα, να μου προσφέρουν μία εμπειρία, να δίνουν λίγη ακόμα ζεστασιά στη δική μου τελετουργία αυτοφροντίδας. Μέσα στα χρόνια ξεχώρισα brands και προϊόντα, μάζεψα γνώσεις και εμπειρία, συνειδητοποιώντας τελικά πως έχω κάτι μοναδικό να μοιραστώ!


Και κάπως έτσι, τον Μάιο του 2023 γεννήθηκε η ιδέα για το Eudora! Ιδέα την οποία απευθείας αγκάλιασε με ενθουσιασμό ο Ηλίας Τσίλης, ο συνδημιουργός του Eudora. Μαζί αποφασίσαμε να δώσουμε σάρκα και οστά σε αυτό το όνειρο και να δημιουργήσουμε με πολλή όρεξη και αγάπη ένα brand που να φιλοξενεί όχι μόνο προϊόντα ομορφιάς αλλά και ιδέες! Είμαστε λοιπόν σήμερα, Οκτώβριο του 2023, λίγους μόλις μήνες μετά τη σύλληψη της ιδέας, στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το Eudora: ένα καταφύγιο ομορφιάς όπως το ονειρευτήκαμε!


Πιστεύουμε στη βιώσιμη και την ηθική ομορφιά και σκοπός μας είναι να φιλοξενούμε στo Eudora brands που να ασπάζονται τις αξίες που έχουμε και οι δυο μας. Αναζητούμε σε όλον τον κόσμο τα beauty brands που παράγουν τα καλύτερα προϊόντα και ταυτόχρονα λειτουργούν με γνώμονα τον σεβασμό στον άνθρωπο, στα ζώα και στον πλανήτη. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα την πιο niche συλλογή προϊόντων αισθητικής· τα πιο όμορφα δώρα για τον εαυτό σας!


Οι αξίες μας:
1. Διαλέγουμε τα πιο ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα από όλον τον κόσμο.


2. Σεβόμαστε τον άνθρωπο, τα ζώα, τη Γη. Οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούν πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον, δεν κάνουν δοκιμές σε ζώα, σέβονται και αμείβουν δίκαια την ομάδα τους.


3. Πιστεύουμε στη δύναμη της γνώσης. Μπορείτε πάντα να μας ρωτάτε πληροφορίες για όλα μας τα προϊόντα και εμείς θα απαντάμε όσο πιο ξεκάθαρα και γρήγορα μπορούμε.