News

Seed to Skin Tuscany - Ένα brand που σχεδιάζει προϊόντα skincare τελευταίας τεχνολογίας στην καρδιά της Τοσκάνης

Seed to Skin Tuscany - Ένα brand που σχεδιάζει προϊόντα skincare τελευταίας τεχνολογίας στην καρδιά της Τοσκάνης

Green Molecular Science: Σύστημα μοριακής διανομής επόμενης γενιάς

 

 

Η Seed to Skin Tuscany δεν είναι μία εταιρεία που δημιουργεί απλά φυσικά προϊόντα, αλλά πάει ένα βήμα παραπέρα. Συνδυάζει τη δύναμη των θεραπευτικών ιδιοτήτων των φυσικών συστατικών με την αποτελεσματικότητα της υπερσύγχρονης τεχνολογίας, η οποία εγγυάται αποτελέσματα. Αναλογιστείτε το εξής. Το δέρμα μας αποτελείται από πολλαπλά στρώματα διαφορετικών ειδών κυττάρων. Για να επιδιορθώσουμε τις φθορές και να ενεργοποιήσουμε την αναγέννηση των κυττάρων, πρέπει να διεισδύσουμε σε κάθε στρώμα του δέρματος ξεχωριστά. Αυτό το κάνει η Seed to Skin Tuscany με την εξαγωγή των πιο ισχυρών φυσικών συστατικών και τη χρήση ενός προηγμένου συστήματος μοριακής διανομής που έχει την ικανότητα να διεισδύει ακόμη και στα βαθύτερα στρώματα. Το όνομα αυτού Green Molecular Science και το αποτέλεσμα είναι ένα αναζωογονημένο, ελαστικό και πλήρως ενυδατωμένο δέρμα που φωτίζεται ορατά από μέσα, κάνοντάς σας να νιώθετε όμορφα από μέσα προς τα έξω.

 

Το εργαστήριο της Seed to Skin Tuscany

Ξεκάθαρος ποιοτικός έλεγχος και ιχνηλασιμότητα

 

 

Στο υπερσύγχρονο εργαστήριο της Seed to Skin στο Borgo Santo Pietro στην Ιταλία συνδυάζουν τα καθαρά φυσικά συστατικά με την προηγμένη μοριακή επιστήμη για να αξιοποιήσουν την αληθινή δύναμη της φύσης. Εκεί, μέσω αδιάκοπης έρευνας, συνδυασμένης εμπειρίας και δοκιμής συνεχών πειραμάτων, δημιούργησαν μία συλλογή εξαιρετικά αναζωογονητικών προϊόντων περιποίησης δέρματος. Μία προς μία, κάθε φόρμουλα Seed to Skin Tuscany έχει αναπτυχθεί και δοκιμαστεί μεθοδικά και συμφωνεί με τα αυστηρότερα πρότυπα. Για να διασφαλιστεί έλεγχος ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς, ούτε ένα βήμα της παραγωγής δεν ανατίθεται σε τρίτους. Αντίθετα, όλα τα προϊόντα της Seed to Skin Tuscany συσκευάζονται στο χέρι ένα προς ένα και έχουν τους δικούς τους αριθμούς παρτίδας, διασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή διαφάνεια, ιχνηλασιμότητα και ακεραιότητα.

 

Το Αγρόκτημα

 

 

Η αποκατάσταση της οικολογικής ισορροπίας της γης και η διατήρηση της ακεραιότητας του εδάφους είναι θεμελιώδεις αρχές στο αγρόκτημα και τα κτήματα της Seed to Skin στην Ιταλία. Από την αρχική φύτευση 200.000 δέντρων στους ιδιόκτητους κήπους και τα περιβόλια τους, μέχρι την κατασκευή του εργαστηρίου και της παραγωγικής μονάδας τους, έκτασης 270 στρεμμάτων σε βιολογικά πρότυπα, στην Seed to Skin είναι αφοσιωμένοι στην βιωσιμότητα. Η φάρμα φιλοξενεί κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής, πρόβατα, μέλισσες και αλπακά, καθώς και άφθονη άγρια ζωή. Αμπελώνες, οπωροφόρα δέντρα, ένα χωράφι με ξηρούς καρπούς και ένας εκτεταμένος κήπος με λαχανικά και βότανα έχουν ενσωματωθεί προσεκτικά με τον φυσικό βιότοπο, ο οποίος περιλαμβάνει πάνω από 100 στρέμματα καταπράσινων βοσκοτόπων και δασών. Η φάρμα αυτή τροφοδοτεί τα τοπικά εστιατόρια με βιολογική πρώτη ύλη άριστης ποιότητας, ενώ ταυτόχρονα παρέχει ένα μείγμα φρέσκων συστατικών για την ίδια την εταιρεία. Το πρόβειο γάλα, το μέλι και τα βότανα όπως το τριαντάφυλλο, η λεβάντα, η καλέντουλα, η μέντα, το δεντρολίβανο και το υπέρικο είναι μερικά μόνο από τα απαραίτητα συστατικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των προϊόντων Seed to Skin.

Ήθος

Πώς το παθιασμένο ταξίδι μιας γυναίκας πυροδότησε μια φυσική επανάσταση στην περιποίηση του δέρματος

 

 

Στο Seed to Skin Tuscany, δημιουργούν εξαιρετικά αποτελεσματικά, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά προϊόντα περιποίησης δέρματος χρησιμοποιώντας μόνο τα πιο αγνά φυτικά και ακατέργαστα συστατικά που υπάρχουν στη φύση. Σε όλη τη σειρά προϊόντων ενσωματώνονται βότανα, μέλι και πρόβειο γάλα απευθείας από την πιστοποιημένη βιολογική φάρμα τους στο Borgo Santo Pietro στην καρδιά της Τοσκάνης. Ό,τι δεν καλλιεργούν μόνοι τους το προμηθεύονται από μια προσεκτικά διαλεγμένη ομάδα μικροπαραγωγών και τροφοσυλλεκτών, με περιβαλλοντική συνείδηση. Το υγιές έδαφος και το καθαρό νερό αποτελούν βασικές προϋποθέσεις στην καλλιέργεια των συστατικών, καθώς εγγυώνται την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων Seed to Skin Tuscany.

 

Η βιώσιμη υπόσχεση

Περιποίηση δέρματος που μπορείτε να πιστέψετε

 

 

Από την προμήθεια έως τη σύνθεση, από την παραγωγή έως τη συσκευασία, στην Seed to Skin Tuscany δεν κάνουν συμβιβασμούς όσον αφορά τη βιωσιμότητα. Τα συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας προέρχονται απευθείας από το βιολογικό τους αγρόκτημα στην Τοσκάνη ή προέρχονται από ηθική ή άγρια τροφή από στεριά και θάλασσα και ολόκληρη η σειρά των προϊόντων τους είναι cruelty-free. Δεν χρησιμοποιούν συνθετικά πληρωτικά ή συντηρητικά στα προϊόντα τους, ούτε περιέχουν τεχνητά χρώματα ή αρώματα, parabens και GMOs. Κάθε βήμα της παραγωγής πραγματοποιείται στο εργαστήριό τους, διασφαλίζοντας όχι μόνο την υψηλότερη ποιότητα και ιχνηλασιμότητα, αλλά και υποστηρίζοντας άμεσα την τοπική κοινωνία. Ακόμη και τα πράσινα γυάλινα βάζα μας γεμίζονται στο χέρι στο Borgo και μπορούν να ανακυκλωθούν ή να επαναχρησιμοποιηθούν για την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

 

Οι αξίες ομορφιάς της Seed to Skin Tuscany

 

  • Φυσικά αγνά. Επιστημονικά αποδεδειγμένα. Ειλικρινή αποτελεσματικά.
  • Υψηλής ποιότητας φυσικά, βιολογικά και άγρια συστατικά.
  • Βιώσιμη προμήθεια συστατικών από τη βιολογική φάρμα της Τοσκάνης ή μικροπαραγωγούς που σέβονται το περοβάλλον.
  • Κλινικά ελεγμένα προϊόντα με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
  • Παράγονται αποκλειστικά στο εργαστήριο της Seed to Skin Tuscany
  • 100% ιχνηλασιμότητα και διαφάνεια
  • Όλες οι φόρμουλες ερευνήθηκαν και αναπτύχθηκαν από την ομάδα ειδικών και επιστημόνων της Seed to Skin Tuscany
  • Πρώτες ύλες και φόρμουλες υψηλής απόδοσης
  • Οικολογική συσκευασία

 

Ιστορία της ιδρύτριας

 

 

Η Seed to Skin Tuscany αποτελεί το αξιοσημείωτο αποτέλεσμα του προσωπικού ταξιδιού και των αδιάκοπων ερευνητικών προσπαθειών της Jeanette Thottrup. Εμπνευσμένη από τη δική της εμπειρία και τον αγώνα της να κάνει οικογένεια, η Jeanette στράφηκε προς εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας και αγκάλιασε έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. Αυτό την οδήγησε να σπουδάσει φυσική ιατρική και να γίνει Journey Practitioner, ανακαλύπτοντας τις αναξιοποίητες δυνατότητες των ενεργών συστατικών της φύσης στην περιποίηση του δέρματος, όταν αυτές συνδυάζονται με την προηγμένη μοριακή επιστήμη. Η Jeanette έχει αποστάξει το μονοπάτι της ζωής της σε κάθε βάζο Seed to Skin, προσφέροντας μια σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος που αντανακλά τη φυσική εξέλιξη της εξερεύνησης και της αφοσίωσής της στο να συνδυάζει τη δύναμη της φύσης και της επιστήμης για πραγματικά αποτελέσματα.

 

Κλινικός Έλεγχος

 

Επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι έχει αποτελέσματα

 

 

«Δεν χρειάζεται να δεχθείτε τα λόγια μας. Τα αποτελέσματά μας μιλούν για εμάς. Τα προϊόντα Seed to Skin έχουν υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές για να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητά τους. Κλινικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από την Merieux NutriSciences έχουν αποδείξει ότι μετά τη χρήση της καθημερινής μας τελετουργίας περιποίησης του δέρματος* για μια περίοδο 30 ημερών, υπάρχει ορατή αύξηση στην αναγέννηση του δέρματος.

*Καθημερινή τελετουργία περιποίησης δέρματος: Τα Alche’Mist, The Cure και The Midnight Miracle, όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό, παρέχουν κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Πραγματοποιήθηκαν ελεγχόμενες δοκιμές σε γυναίκες ηλικίας 46-63 ετών, πρωί και βράδυ.»

Προηγούμενος
Καθαρισμός και Φροντίδα Μεικτού Δέρματος