News

Εισαγωγή στα brands μας

Εισαγωγή στα brands μας

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε μια πρώτη γνωριμία και σήμερα ήρθε η ώρα να σας συστήσουμε τα brands με τα οποία επιλέξαμε να ξεκινήσουμε το Eudora. Πρόκειται για εταιρείες που τις επιλέγουμε κι εμείς στην καθημερινή μας ζωή, στις οποίες πιστεύουμε ακράδαντα και οι οποίες με τη σειρά τους πίστεψαν σε εμάς και μας διάλεξαν!

Θα ξεκινήσουμε με την αγαπημένη μας Flânerie· ένα brand που προσεγγίζει το θέμα της ομορφιάς ολιστικά. Θεμελιώδης αξία της  Flânerie είναι ότι η πραγματική ομορφιά πηγάζει από το ευ ζην και για αυτό δημιουργεί προϊόντα που ξυπνάνε όλες τις αισθήσεις, με πλούσιες υφές και υπέροχα αρώματα. Στη φιλοσοφία της είναι επίσης πως το skincare είναι μία ακόμα ευκαιρία να περάσουμε χρόνο με τον εαυτό μας. Παράγει προϊόντα για γυναίκες και άντρες, vegan και cruelty-free, επιλέγοντας φυσικά και καινοτόμα συστατικά, χρησιμοποιεί πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον και έχει σχεδιάσει οικολογικές συσκευασίες από 100% ανακυκλωμένο χαρτί και γυαλί.

Η Muihood είναι μία εταιρεία που έχει βασίσει όλη της την φιλοσοφία στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, η οποία έχει πλούσια ιστορία στον ολιστικό τρόπο ζωής. Στη σειρά της Muihood προς το παρόν βρίσκουμε ένα προϊόν, ένα καθαριστικό balm που συνδυάζει σύγχρονες τεχνικές της κοσμητολογίας με παραδοσιακά κινεζικά βότανα, επιτυγχάνοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Ένα ακόμα αγαπημένο μας brand που συνδυάζει τις παραδοσιακές πρακτικές με σύγχρονες μεθόδους είναι η Ranavat· μία εταιρεία που παράγει προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας βασισμένα σε αγιουρβεδικές τεχνικές, τα οποία έχουν ελεγχθεί κλινικά και είναι πλούσια σε προσαρμογόνα (φυσικές ενώσεις που αυξάνουν την αντίσταση του οργανισμού έναντι πολλών στρεσογόνων παραγόντων). H Ranavat πιστεύει βαθιά στην ιεροτελεστία του skincare και προσφέρει προϊόντα με πλούσιες υφές και αρώματα, κατασκευασμένα με σπάνια και πολύτιμα συστατικά, όπως είναι το γιασεμί Δυτικής Ινδίας και το σαφράν. Οι συσκευασίες τους, δε, είναι έργα τέχνης. Εξάλλου, τα προϊόντα της είναι πολυβραβευμένα και έχουν αγαπηθεί από beauty editors περιοδικών όπως Vogue και Harper’s Bazaar.

H Bodyologist, μία εταιρεία από τη Δανία, δημιουργεί προϊόντα για το σώμα με μία πολύ φρέσκια προσέγγιση. Προσφέρει μία εμπειρία αντίστοιχη με αυτήν που προσφέρουν τα προϊόντα προσώπου αλλά για το σώμα, αφού τα προϊόντα της είναι πλούσια σε δραστικά συστατικά όπως είναι τα οξέα AHA, η νιασιναμίδη, η ρετινόλη, το υαλουρονικό και το σαλικυλικό οξύ και πολλά ακόμα. Τα προϊόντα της Bodyologist έρχονται να καλύψουν το κενό μεταξύ των καλλυντικών και των φαρμακευτικών προϊόντων περιποίησης και το κάνουν εξαιρετικά!

Συνεχίζουμε με τη Seed to Skin Tuscany· ένα vegetarian brand που παράγει φυσικά, οργανικά συστατικά στην καλύτερη δυνατή ποιότητα στη δική της φάρμα και με αυτά δημιουργεί πολυτελή προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές. Όλα τα προϊόντα έχουν ελεγχθεί κλινικά για την αποτελεσματικότητά τους και παράγονται σε ιδιόκτητο υπερσύγχρονο εργαστήριο από την επιστημονική ομάδα της εταιρείας. Η εμπειρία και το αποτέλεσμα που προσφέρουν τα προϊόντα της Seed to Skin Tuscany είναι απαράμιλλα. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής σε όλα τα επίπεδα: από την παραγωγή πολύ μικρών παρτίδων για να εξασφαλίζεται άριστη ποιότητα σε κάθε προϊόν ξεχωριστά, μέχρι την πολυτελή και πανέμορφη συσκευασία.

Μία εταιρεία με μεγάλη ιστορία είναι η Benamor 1925, η οποία ιδρύθηκε στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας το 1925 από έναν φαρμακοποιό και κέρδισε την αγάπη του κοινού πολύ γρήγορα. Παράγει φυσικά προϊόντα με τον πλέον ηθικό τρόπο. Η Benamor επιλέγει τους ίδιους τοπικούς προμηθευτές από τότε που ιδρύθηκε και δημιουργεί ασφαλείς θέσεις εργασίας τα τελευταία σχεδόν 100 χρόνια! Τα προϊόντα της έχουν απολαυστικές υφές και μοναδικά αρώματα και είναι κατάλληλα για όλους.

Ένα brand που κέντρισε το ενδιαφέρον μας από την πρώτη στιγμή είναι η CORPUS Naturals. Προσφέρει προϊόντα περιποίησης σώματος για άντρες και γυναίκες τα οποία έχουν παραχθεί με συστατικά 100% φυσικής προέλευσης, χωρίς εκπτώσεις στην αποτελεσματικότητα, την υφή ή το άρωμά τους. Τα αρώματά τους είναι μοναδικά. Είναι από φυσικά συστατικά και έχουν κατασκευαστεί με τις κλασσικές μεθόδους της αρωματοποιίας (αρωματική πυραμίδα). Όλες τους οι φόρμουλες είναι vegan και cruelty-free ενώ η αίσθηση που αφήνουν είναι μοναδική.

Η Oio Lab είναι μία πολύ ξεχωριστή εταιρεία. Χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά που έχουν μεγάλη ιστορία, τα οποία εκχυλίζει με μεθόδους προηγμένης τεχνολογίας, παράγοντας καινοτόμα προϊόντα με θεαματικά αποτελέσματα. Όλα τα προϊόντα της Oio Lab δημιουργούνται και παράγονται σε ιδιόκτητο εργαστήριο στην Πολωνία από ομάδα πιστοποιημένων χημικών. Οι κλινικές δοκιμές για τις φόρμουλες γίνονται σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια, εξασφαλίζοντας έτσι ότι τα προϊόντα είναι πραγματικά αποτελεσματικά.

Συνεχίζουμε με την Nazan Schnapp, μία εταιρεία που μας εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που δοκιμάσαμε προϊόντα της. Πρόκειται για μία ultra-luxury εταιρεία φυσικών καλλυντικών που έχουν αποτέλεσμα μόλις σε 12 ώρες μετά την εφαρμογή! Τα προϊόντα της μεταμορφώνουν πραγματικά το δέρμα, άμεσα και με διάρκεια. Καθένα τους αποτελείται από 100% δραστικά συστατικά, χωρίς καθόλου fillers. Οι φόρμουλες της Nazan Schnapp είναι μαξιμαλιστικές, φυσικές, πολυτελείς, με χρώματα και αρώματα τα οποία οφείλονται αποκλειστικά στα δραστικά τους!

Κλείνουμε με ένα γαλλικό boutique brand, την Baiobay, η οποία είναι χτισμένη γύρω από ένα πολύτιμο συστατικό: την καρύδα. Τα προϊόντα της είναι απλά αλλά αποτελεσματικά, με υπέροχο άρωμα καρύδας και πολλές πιστοποιήσεις. Οι φόρμουλές τους είναι vegan, cruelty-free και καθαρές, με βαθμολογία 100/100 στην κλίμακα Yuka! Το brand επίσης δεσμεύεται:

  1. με κάθε πώληση ενός προϊόντος να φυτεύει ένα δέντρο σε συνεργασία με το Trees for the Future Association.
  2. να δωρίζει το 1% των εσόδων της στον οργανισμό 1% for the Planet.

Αυτές λοιπόν είναι οι εταιρείες που διαλέξαμε για το ξεκίνημά μας. Είναι εταιρείες τις οποίες αγαπάμε και χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση και πιστεύουμε ότι θα τις αγαπήσετε κι εσείς!

Προηγούμενος
EUDORA: Ήρθε η ώρα να συστηθούμε!
Επόμενος
Βιταμίνη C: Λάμψη και Προστασία στο Δέρμα